Hallå!
Känns alltid som att helgerna går så plågsamt fort och jag hinner inte sova tillräckligt! Behöver mer sömn, haha. Har iallafall varit en rolig helg. 
I torsdags hände inget särskilt förutom brottningen, och fick en sån rejäl träningsvärk efter både onsdag och torsdag. Vi har inte dragit igång med den riktiga säsongen än utan det här är mest att vi håller på lite på mattorna och springer lite på sin höjd, men antar att det är för att det är en så ny typ av träning för min kropp. Satt även och panikpluggade på en engelskauppsats som skulle vara inne fredag, blev klar med den och började sedan med film study uppsatsen som också skulle vara inne fredag. I cooking så hade vi ju förresten halloween buffén! Var jättegott och inte särskilt nyttigt. 

Min och Claudias snapchatbilder

Fredag däremot så var det ju halloween! Efter skolan så åkte jag och Rebekka hem till mig, bytte om till kostymerna och åkte iväg till några kompisar till min värdmamma och därifrån gick hon, jag och Alora och trick or treating. Det är nämligen acceptabelt och normalt med tonåringar som gör det här, så då måste man ju passa på! Fred körde också runt oss lite med bilen så att vi kunde gå till så många hus som möjligt. Det är väldigt kul hur många går extremt all in på att dekorera sina hus för halloween, och vi såg en hel del ashäftiga dekorationer. Vi hade en massa godis tillslut och det var en bra amerikansk halloween!
Karens vän Cheryls hus
Vi snacksade innan vi gick ut. OBS inte min alkohol till min familj som antagligen läser detta haha 
Dekorationer


Ett hus hade denna dekoration som faktiskt spydde vatten då och då. Ganska vidrigt men coolt


Glada men kalla tjejer. Blåste som bara den
Vi med våran godishög. Ser kanske inte så mycket ut men kan jag lova att det var
När vi sorterade det

Min halva av godiset... Gav bort det igår(lördag) pga hade redan proppat i mig för mycket haha

I lördags hade jag en ganska(läs väldigt) lat förmiddag. Var trött och låg mest och såsade innan jag och Karen åkte in mot stan för att köpa min vinterjacka. Köpte även några julklappar, sååååå skönt att ha det påbörjat. Brukar alltid vänta till sista sekunden, men det håller ju inte riktigt när man ska skicka det tvärs över hela världen. På kvällen sen iallafall så var det bonfire/filmkväll hemma hos Sebastian som fyllde år. Vi var ett litet gäng som satt där ute och pratade och hade kul ett tag, och myste med deras hund Max. Efter att tag gick vi in och satte på en film; surprise surprise det blev en skräckfilm! Vi såg The Conjuring som var en prequel till Annabelle men LÄSKIGARE, så ja ni kan ju föreställa er hur glad jag var. Men det var iallafall en bra kväll! 
Min jacka. Mer korall än röd i verkligheten dock 
Bonfire
Rebekkas snap <3
Vi satt hopklämda i en fåtölj haha

Idag, söndag har jag tagit det väldigt lugnt. Åt frukost, och sedan läste jag i flera timmar. Läser boken best of me av Nicholas Sparks som precis blivit film, och den är jäääättebra. Har varit helt fast i den hela dagen och inte åstadkommit så mycket mer idag förutom lite ciderpressning(sista äpplena pressade för säsongen) plus ätit lite pizza. Andra dagen i rad jag äter pizza, känns otroligt lovande haha.
Satt i en såndär hängstol och kollade ut över vår lilla pond

Solen i ansiktet och allt, perfekt

Kommentera

Publiceras ej