Hallå!
Bloggade aldrig igår för var halvt i zombiemode, vilket jag egentligen är lite fortfarande men sånt är livet som utbytesstudent. Min värdfamilj skrattar bara och ifrågasätter inte längre mina ständiga powernaps, haha bara accepterar mitt lite för stora sömnbehov. Iallafall.
I helgen hände inte så mycket. Hade en halvdag fredag och slutade runt 11 då vi hade träning. Sen åkte jag, Karen och Alora till Karens mamma Joyce och bakade julsaker! Vi gjorde choklad och pepparmynta choklad(lol), marshmellows med julpynt och lite sånt. Inom snart framtid ska vi baka julkakor också. Joyce är otroligt mysigt verkligen. Sen åkte jag hem typ vid 5(!!) och tog en dusch innan jag blev upphämtad av Bryan, Brandon, Roja, Claudia, toung, skyler och Rebekka. Det var meningen att vi skulle bowla och se Mockingjay, men lång historia kort så slutade kvällen ganska tidigt med att jag skrapade upp knät ganska rejält och fick åka hem. MEN det kan ju inte alltid gå som man vill! 
Sen lördag tog jag det lugnt, och i söndags gick jag i princip bara i kyrkan, gjorde några ärenden med min värdmamma och pluggade lite. Så, inget kul att berätta men skönt med såna helger, speciellt efter en vecka av hård träning!
Idag var första och näst sista dagen av den här veckan. Imorgon är sista dagen, sen är vi lediga onsdag pga torsdag är thanksgiving! Vi ska åka iväg och träffa släkt, och spendera torsdag,fredag där iallafall för att delta i black friday(yay). Sen så har jag svaga planer på att se Mockingjay nu i helgen istället, så hoppas det blir av!
Annat kul är väl att jag spenderat ca 90 dagar i USA nu, och är ca 200 dagar kvar. Är alltså nära en tredjedel av tiden som har gått, 2 dagar från 3 månader här i staterna. Känns lite sjukt. Känns som att tider har gått fort, och kommer att gå fort, vilket är både bra och dåligt. Längtar efter underbar familj och vänner där hemma, men har ju en fin familj och vänner här med.
Skolfoto! Och ja de har stavat mitt efternamn fel hahaLovies

Kommentera

Publiceras ej