Hallå!
I veckan har det varit thanksgiving break! Egentligen skulle vi ha ledigt från och med onsdag MEN tisdag hade vi vår första snowday så blev längre(yay). Måndag flöt skolan på som vanligt, skippade brottningen pga knät och inte mycket mer hände. Var ÖVERLYCKLIG när jag vaknade tisdag av att min värdpappa knackade på min dörr och sa "you can stay in bed, happy first snow day" för har varit så himla sliten haha. Så självklart sov jag bort dagen och gjorde inget produktivt alls.
I onsdags gjorde jag inte så mycket heller, köpte lite julklappar eller snarare hämtade upp och packade. På kvällen så gav vi oss iväg till min värdsyster för att bo hos henne i hennes lägenhet över thanksgiving. Hon bor i Flint vilket är en stad ca 3 timmar bort, nära där min värdmorbror bor där vi spenderade torsdag och thanksgiving. Thanksgiving var en mysig upplevelse. Det var mycket släkt, prat, kortspel och football. Och främst: mycket mat! Det serverades potatismos med gravy, kalkon, något annat kött, och lite andra blandningar med Green beans. Åt SÅ himla mycket och till och med amerikanerna skrattade åt mig. Lugnade mig inte efter maten utan fanns efterrätt med, pumpkinpie, cherry pie, Apple crisp, glass, Carrot Cake. Och ni vet ju hur det är, oartigt att inte testa allt! Nej men hade jättetrevligt och var en mysig dag.
Thanksgiving family pic

I fredags var det black Friday = världens rea! Så vi begav oss ut på ett shopping mission och var i två gallerior. Fick med mig en hel del hem, men var ganska galet med mycket folk och kläder här och där. Var en häftig upplevelse dock, önskar att vi hade det i Sverige! Vi var där tills sent och innan vi åkte hem spenderade vi lite tid på Bronners, världens största julbutik. Var jättehäftigt och extrem julstämning! Efter det begav vi oss hem och hade ett Sagan om Ringen maraton. 


Gick vilse flera gånger
De hade julkulor med god jul på olika språk samt landets jultraditioner!

Black FridayAmerican Eagle

Bath and Body works
Bronners! Köpte även "God Jul" kulan

Vs

Lindt!

Gap!

I lördags sov vi länge och packade ihop och började åka hem. Vi tog dock en liten omväg för att stanna på IHOP pannkaksställe som jag velat besöka jättelänge! Vi kom hem ca 6 och efter det gjorde vi inte så mycket förutom att packa upp.


Hallå!
Bloggade aldrig igår för var halvt i zombiemode, vilket jag egentligen är lite fortfarande men sånt är livet som utbytesstudent. Min värdfamilj skrattar bara och ifrågasätter inte längre mina ständiga powernaps, haha bara accepterar mitt lite för stora sömnbehov. Iallafall.
I helgen hände inte så mycket. Hade en halvdag fredag och slutade runt 11 då vi hade träning. Sen åkte jag, Karen och Alora till Karens mamma Joyce och bakade julsaker! Vi gjorde choklad och pepparmynta choklad(lol), marshmellows med julpynt och lite sånt. Inom snart framtid ska vi baka julkakor också. Joyce är otroligt mysigt verkligen. Sen åkte jag hem typ vid 5(!!) och tog en dusch innan jag blev upphämtad av Bryan, Brandon, Roja, Claudia, toung, skyler och Rebekka. Det var meningen att vi skulle bowla och se Mockingjay, men lång historia kort så slutade kvällen ganska tidigt med att jag skrapade upp knät ganska rejält och fick åka hem. MEN det kan ju inte alltid gå som man vill! 
Sen lördag tog jag det lugnt, och i söndags gick jag i princip bara i kyrkan, gjorde några ärenden med min värdmamma och pluggade lite. Så, inget kul att berätta men skönt med såna helger, speciellt efter en vecka av hård träning!
Idag var första och näst sista dagen av den här veckan. Imorgon är sista dagen, sen är vi lediga onsdag pga torsdag är thanksgiving! Vi ska åka iväg och träffa släkt, och spendera torsdag,fredag där iallafall för att delta i black friday(yay). Sen så har jag svaga planer på att se Mockingjay nu i helgen istället, så hoppas det blir av!
Annat kul är väl att jag spenderat ca 90 dagar i USA nu, och är ca 200 dagar kvar. Är alltså nära en tredjedel av tiden som har gått, 2 dagar från 3 månader här i staterna. Känns lite sjukt. Känns som att tider har gått fort, och kommer att gå fort, vilket är både bra och dåligt. Längtar efter underbar familj och vänner där hemma, men har ju en fin familj och vänner här med.
Skolfoto! Och ja de har stavat mitt efternamn fel hahaLovies
Hallå!
Halva veckan har gått, eller mer än halva kanske. Her genomlidit tre dagar av Wrestling conditioning, och OJ vad jag är ur form. Två timmars träning varje dag fram till mitten av januari, bestående av en timmas conditioning/fys och en timme av grepp och brottning. Vi har sprungit ganska mycket sprintar(läs extremt mycket sprintar) och gjort flera drillar som ögat styrka och endurance. Har haft extremt asont både tisdag och idag, och idag har jag typ haltat fram pga träningsvärk. MEN det är väl lite härligt på ett sätt med. 
Annars så har väl inte så mycket kul hänt helt ärligt. Har haft salladsbuffé i cooking idag, min grupp är katastrof för tillfället men nästa vecka byter vi så är all good. Har snöat jättemycket, speciellt idag då det var typ snöstorm under dagen. Hoppas på snowday(dag Off från skolan pga för mycket snö) någon gång snart men lär väl inte hända.
Bild från photo booth i lördags
Hyo(syd Korea), jag och Steffi(Tyskland)

Karen and me!
Tyskland, Sverige, Danmark