HEJ!

Är så himla tråkigt på bloggen men what is there to do? Har inte fått värdfamilj(buhu helt ärligt är lite ledsen haha)och inte mycket annat har ju hänt. Var i veckan på info-möte om mitt sommarjobb och fick idag hem anställningsbeviset vilket var kul! Är jättetaggad faktiskt. Annars har jag haft ett par rejäla helvetes veckor nu ett tag, med massa nationella(we're all in this together) och inlämningsuppgifter och redovisningar. Är så sjukt UTMATTAD. Idag hade vi i Norrköping iallafall matte-nationella i ca 4-5 timmar vilket SÖG. Hade verkligen panik igårkväll och satt och hetspluggade, vilket inte hjälpte såklart. Men håller tummarna för att jag klarade mig helt okej ändå! Hade efter nationella religionsredovisning, som jag hade slängt ihop sista minuten verkligen. Det gick också helt okej, hehe. Sen satt jag alltså kvar på skolan till klockan 5(och det är fredag!!) och pluggade på ett jättestort arbete som jag måste ha klart I HELGEN. Lite ångest där med. Så nu är jag helt utmattad och tömd på all energi och glädje och vill bara sova, men måste packa till Polen. 
Det är somsagt avresemöte på söndag! Kan kanske skriva lite om det efter Polen. Lär vara en av de få där som inte har värdfamilj, vilket kommer vara lite ledsamt. MEN avresemötet är ju iallafall ett steg framåt, så POSITIVA TANKAR. Är för övrigt fortfarande lite halvt speedad på koffein efter min uppladdning för provet haha, vilket känns sådär då jag behöver min sömn mer än någonsin. 
Lite fin bild från häromveckan när jag och mina fina vännet körde på en studydate i parken. DOM SENASTE DAGARNA HAR DET JU VERKLIGEN VARIT SÅ HIMLA VARMT??? Känns inte alls som Sverige, har fått gå barbent tillochmed.
 

Kommentera

Publiceras ej