Hej!

Något jag gör ca hela tiden är att kolla på nuvarande utbytesstudenters bloggar. Det är helt ärligt så himla kul och skönt att läsa dessa både när man känner sig taggad och när man är livrädd. Jag tror att de flesta blivande utbytisarna kollar på massa bloggar, men tänkte tipsa om mina absoluta favoriter!
 
www.usatova.blogg.se
Tova Bergqvist är utbytesstudent i Las Vegas, Nevada 13/14. Urgullig tjej som verkar härlig! Hon uppdaterar ofta, vilket är kul. Hon skriver mest om vardag men slänger in lite svar på frågor osv. Värt att kolla!
 
www.aventyras.blogg.se
Tyra Drakenberg är utbytesstudent i Malcolm, Nebraska 13/14. Också jättesöt tjej med en härlig personlighet! Hon uppdaterar också väldigt ofta, vilket är ett stort plus haha. 
 
www.sarausa.blogg.se
Sara Tyngel, utbytesstudent i Macomb, Michigan(utbytesstudenternas högkvarter, massamassa placeringar här). Jättegullig tjej också! Hon skriver långa inlägg samt ofta, mycket om tankar och frågor vilket är toppen. 
 
Det som är så himla underbart är att alla utbytesstudenter ofta har massor med länkar på sina bloggar också, så man kan sitta och klicka sig vidare typ hur länge som helst! Att läsa bloggar innan man åker är nog ganska nyttigt. Man får se så många olika historier - både från folk som har ett superår och de som väljer att åka hem tidigare pga att något har gått fel t.ex. Man lär sig snabbt att inte ha så mycket förväntningar, men samtidigt att man har något att se fram emot! Är för övrigt larvigt taggad idag!! 
Ni slipper egobilden idag faktiskt, haha. 
 

2 kommentarer

Sara - Tokyo

22 Aug 2014 09:07

Oh tack för tipsen! Letar själv en del efter utbytesbloggar :3 Det är så spännande att läsa andras resor!

Ulla

29 Aug 2014 10:30

Tips!

emmysplanet.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej