Hejhej!

Tänkte slänga in en update trots att jag inte direkt har något att säga. Känns som att jag bara upprepar den frasen hela tiden haha? Förlåt om ni blir trötta på mig, men det är the truth. Idag har jag haft en på plats skrivning i svenska, en jämförande litteraturanalys(den ni). Det gick nog ganska bra, satt dock i hela två timmar och en kvart minst och bara skrev och åt på en Japp som jag hade köpt lite stressat innan. Var hemma sjuk igår och mådde inte så bra idag heller, men var ju ganska tvungen att gå. Jag satt typ och halvsov på Fysikföreläsningen imorse och hade helt fullt upp ända fram till provet som började 13.00, så hann inte köpa Celcius som jag hade tänkt vilket resulterade i att jag hade lite panik och ångest över att jag inte skulle kunna fokusera pga trötthet - men det fungerade ju tillslut ändå. 
 
På USAfronten händer ingenting, vilket egentligen var lite väntat men det känns ju inte bättre för det. Såg på en annan tjejs blogg som också åker med CETUSA att man kunde kolla på sin profil på deras hemsida, ''meet our students'' klickade man in på och så kunde man sin ''profil'' vilket var typ en sammanställning av det personliga brev man skickar med i sin ansökan. Min var dock inte där?! Vet inte om dom helt enkelt inte hunnit slänga upp den, då det bara var en vecka sen jag blev accepterad. Har ingen aning om hur det funkar faktiskt, haha. Har hört att de tar bort studenters profiler när dom blivit valda, men det är lite önsketänkande att det skulle ha hänt mig redan. Får nog vänta ett tag till ( :( ). Kollar iallafall fortfarande mejlen som en maniac och blir liite för exited varje gång jag har ett missat samtal, men får leva med det ett tag till som det ser ut nu. En annan tjej från Sverige som är medlem i den lilla FB-gruppen som har CETUSA fick sin värdfamilj idag, så man kan ju hoppas att det är på gång iallafall! 
Ganska orelevant inlägg, men kände för att skriva lite. Hoppas att det är okej, haha!
Känner att jag avslutar varje inlägg med värsta egobilden? Känns bara så tråkigt med bara text, haha! Får börja ta lite andra bilder, helt enkelt.
 
 
 
 

2 kommentarer

Louise

25 Mar 2014 20:42

Hej! Jag tror att du skulle kunna ha fått en värdfamilj redan! Min profil las upp dagen efter jag blev accepterad och togs bort igen efter två dagar. Sen tog det visserligen en månad tror jag innan explorius ringde men jag hade haft min vfamilj hela den tiden. Hoppas det är så för dig med!! :D kram

Svar: Åh vad kul, du anar inte var glad jag blir! Hoppas verkligen att det är så också :D Och grattis till din familj! :D
Kram
Lina Hellman

Sofia

26 Mar 2014 22:35

Hej Linn!
Har du lust att göra ett länkbyte?
Kram på dig :)

Svar: Hej! Absolut, länkar dig när jag kommer hem ikväll :)
Kram!
Lina Hellman

Kommentera

Publiceras ej