Hej!

Förlåt för tråkiga updates om ingenting, men har helt enkelt inget att säga om USA just nu. Väntar spänt på värdfamilj, stay tuned och så får vi hoppas att något händer snart. I veckan så har jag haft ganska mycket att göra och nästa vecka så har jag nationella prov muntligt i svenska och två inlämningar. Är ganska busy minst sagt! Så har tagit en välbehövd, lugn helg med massa sömn och återhämtning. Har umgåtts med min fina mamma och syster, gått långa promenader, ätit jordgubbar med chokladfondue, solat och ätit wok. Är helt kär i wok för övrigt, sjuuukt gott. Det har iallafall varit himmelskt fint väder i Norrköping i helgen och humöret har varit på topp! 
Idag ska jag gå till gymmet och mjukstarta med en poweryoga, plugga och försöka bli klar med mitt tal(ja, är larvigt sent ute) och åka till pappa. Ska också försöka knåpa ihop en text att skicka in till Explorius som stipendiumansökan, tänker att det inte riktigt kan skada att försöka!
Hoppas att ni har världens bästa helg!

Jag och min kompis Klara var på Visualiseringcentrum på en programeringskurs typ, kunde inte motstå deras våning med inriktning rymd. Dom hade vrålsnygga hattar. 
Min fina syster och jag var på promenad också!
Jag och mamma var på promenad imorse och avslutade den med lite fika. Smoothie och sån där skum Hawaiiansk glass, som visade sig vara väldigt god.
 
 
Hej!

Något jag gör ca hela tiden är att kolla på nuvarande utbytesstudenters bloggar. Det är helt ärligt så himla kul och skönt att läsa dessa både när man känner sig taggad och när man är livrädd. Jag tror att de flesta blivande utbytisarna kollar på massa bloggar, men tänkte tipsa om mina absoluta favoriter!
 
www.usatova.blogg.se
Tova Bergqvist är utbytesstudent i Las Vegas, Nevada 13/14. Urgullig tjej som verkar härlig! Hon uppdaterar ofta, vilket är kul. Hon skriver mest om vardag men slänger in lite svar på frågor osv. Värt att kolla!
 
www.aventyras.blogg.se
Tyra Drakenberg är utbytesstudent i Malcolm, Nebraska 13/14. Också jättesöt tjej med en härlig personlighet! Hon uppdaterar också väldigt ofta, vilket är ett stort plus haha. 
 
www.sarausa.blogg.se
Sara Tyngel, utbytesstudent i Macomb, Michigan(utbytesstudenternas högkvarter, massamassa placeringar här). Jättegullig tjej också! Hon skriver långa inlägg samt ofta, mycket om tankar och frågor vilket är toppen. 
 
Det som är så himla underbart är att alla utbytesstudenter ofta har massor med länkar på sina bloggar också, så man kan sitta och klicka sig vidare typ hur länge som helst! Att läsa bloggar innan man åker är nog ganska nyttigt. Man får se så många olika historier - både från folk som har ett superår och de som väljer att åka hem tidigare pga att något har gått fel t.ex. Man lär sig snabbt att inte ha så mycket förväntningar, men samtidigt att man har något att se fram emot! Är för övrigt larvigt taggad idag!! 
Ni slipper egobilden idag faktiskt, haha. 
 
Hejhej!

Tänkte slänga in en update trots att jag inte direkt har något att säga. Känns som att jag bara upprepar den frasen hela tiden haha? Förlåt om ni blir trötta på mig, men det är the truth. Idag har jag haft en på plats skrivning i svenska, en jämförande litteraturanalys(den ni). Det gick nog ganska bra, satt dock i hela två timmar och en kvart minst och bara skrev och åt på en Japp som jag hade köpt lite stressat innan. Var hemma sjuk igår och mådde inte så bra idag heller, men var ju ganska tvungen att gå. Jag satt typ och halvsov på Fysikföreläsningen imorse och hade helt fullt upp ända fram till provet som började 13.00, så hann inte köpa Celcius som jag hade tänkt vilket resulterade i att jag hade lite panik och ångest över att jag inte skulle kunna fokusera pga trötthet - men det fungerade ju tillslut ändå. 
 
På USAfronten händer ingenting, vilket egentligen var lite väntat men det känns ju inte bättre för det. Såg på en annan tjejs blogg som också åker med CETUSA att man kunde kolla på sin profil på deras hemsida, ''meet our students'' klickade man in på och så kunde man sin ''profil'' vilket var typ en sammanställning av det personliga brev man skickar med i sin ansökan. Min var dock inte där?! Vet inte om dom helt enkelt inte hunnit slänga upp den, då det bara var en vecka sen jag blev accepterad. Har ingen aning om hur det funkar faktiskt, haha. Har hört att de tar bort studenters profiler när dom blivit valda, men det är lite önsketänkande att det skulle ha hänt mig redan. Får nog vänta ett tag till ( :( ). Kollar iallafall fortfarande mejlen som en maniac och blir liite för exited varje gång jag har ett missat samtal, men får leva med det ett tag till som det ser ut nu. En annan tjej från Sverige som är medlem i den lilla FB-gruppen som har CETUSA fick sin värdfamilj idag, så man kan ju hoppas att det är på gång iallafall! 
Ganska orelevant inlägg, men kände för att skriva lite. Hoppas att det är okej, haha!
Känner att jag avslutar varje inlägg med värsta egobilden? Känns bara så tråkigt med bara text, haha! Får börja ta lite andra bilder, helt enkelt.