Vet inte om jag ska vänta med att uppdatera tills det faktiskt händer något på utbytesfronten, eftersom det inte har det. Not gonna lie, har redigt med panik vid det här laget haha. Ville verkligen inte vara en av dem som får sin värdfamilj veckan innan de åker, meeen nu ser det ju inte så mycket bättre ut. Jag är ett litet planeringsfreak, vilket gör att jag är lagom stressad över det haha. 
 
Iallafall! Nu har jag ju iallafall hunnit sluta skolan och därmed är jag klar medförsta året på gymnasiet och det är ju helt sinnessjukt! Avslutningen var helt ok, inget speciellt tbh. De announcade(hellå svengelska) att vår klass vann bästa utklädning på basgruppsmästerskapen vilket var kul. Vi vann ingenting, om man inte ska dra en klassiker och säga att vi vann äran. Dagen innan hade vi en mysig grillkväll med klassen, och även efter skolavslutningen så drog vi med klassen och spelade volleyboll, åt pizza och badade. Vi avslutade verkligen  ettan på topp som klass! Sedan hade jag en mysdag som kändes sjukt välförjänt, och igår gick jag upp vääldigt tidigt och åkte och köade till One Direction. Konserten var skitbra och 5SOS var förband, så hade en grym kväll verkligen. Idag har jag fyllt 17, och myst med släkten på pappas sida. Imorgon ska jag börja jobba, så ska inte göra något särskilt ikväll faktiskt! Det var väll en snabb update på just nu. Om jag inte skriver förrän i slutet av nästa vecka så ska jag iallafall jobba och gå på bråvalla(taggaaaa)!
Några fina tjejer från klassen på grillkvällen.
Mina absoluta favoriterpersoner samt myself efter skolavslutningen!
Stod sjukt nära scenen på konserten, men såg inte så mycket pga alla kameror som ni ser på bilden haha.
 
Är vemodigt ett ord? Blev sjukt tveksamt nu när jag skrev det, haha. Aja! Nu är jag inne på mina sista dagar av ettan, och det känns helt galet. Känns verkligen som att tiden har gått så himla fort! Kommer fortfarande ihåg hur nervös jag var första dagen och hur glad jag var efter första dagen. Om jag ska vara helt ärlig så har det varit ett förjävligt år på många sätt. Natur var ett mycket svårare program än jag hade förväntat mig, trots att jag hade fått höra det flertal gånger innan jag började. Jag som alltid haft lätt för matte fick kämpa aset av mig, och fysik ska vi inte ens tala om. Sen är kunskap en skola med väldigt hög standard, vilket gör att prestationsångesten var brutal. Det går absolut att säga att jag gick in i väggen ordentligt, och därför är det en helt enorm lättnad att det ÄNTLIGEN är över. Men jag tycker också att det är väldigt sorgligt. Under det här året har jag träffat vänner som antagligen kommer att vara bland mina närmsta vänner livet ut. Hur kliché det än låter så har jag har också kunnat börja resan mot att hitta mig själv, vilket jag inte har känt att jag kunnat göra innan gymnasiet av flera anledningar. Jag har blivit mycket mer självsäker och väldigt mycket mer lycklig. Därför känns det så himla sorgligt att det är slut. Det gör det också väldigt jobbigt att tänka på att jag ska åka iväg, och lämna de fina människorna jag har runt mig just nu. Men det gör mig också på flera sätt taggad, då jag är säker på att det kommer att vara något som utvecklar mig ännu mer som person. Blandade känslor, minst sagt. 
 
Över till annat. Har haft världens bästa dagar de senaste dagarna. Förra veckan så spikade jag mitt betygsmål i spanska och lämnade in min sista labbrapport i fysik på väldigt, väldigt länge. Hale-frikkin-lujah. Efter det hade jag inte många lektioner alls eftersom de allra flesta kurser är avslutade redan, vilket ledde till flera sovmornar. Nationaldagen började jag med en mysig brunch i en park med de finaste människorna någonsin. Lördagen börjades med ett mördarpass på gymmet bestående av 1 h spinning, vilket ledde till en väldigt oeffektiv dag. På söndagen hölls kunskaps sista fest för året, på samma ställe där ettornas insparksfest hölls. Hade den bästa kvällen på länge med människor som får mig att må så himla bra! Måndag blev alltså minst sagt en slappardag, och idag var det basgruppsmästerskap - och alla basgrupper(klasser, för er som inte förstår kunskapsspråket hehe) klädde ut sig och tävlade emot varandra i olika grenar. Det var helt sjukt bra väder och dagen kunde helt enkelt inte blivit bättre. Imorgon är jag klar med allt plugg som ettan har att erbjuda och på torsdag tar jag sommarlov. Hur sjukt?! Yaaaay
Bild från vår brunch. <33333
Innan festen i Söndags
Idag på basgruppsmästerskapen var jag utklädd till kille, var vrålsnygg
Trots att det var svinkul så var det olidligt varmt och jag kände för att lägga mig i ett kylskåp 99% av tiden
 
 
 
 
 
Sa ju något om detta i förra inlägget, men: De nuvarande utbytesstudenterna har börjat åka hem! Det är verkligen det sjukaste någonsin. För det innebär att snart är det min tur. Och det gör mig helt sjukt LIVRÄDD. Men shit vad jag är taggad. Jag känner mig inte redo på något sätt överhuvudtaget men det här är vad jag vill. Jag behöver komma bort, åka ut på äventyr och bara leva lite. Norrköping har aldrig känts så litet och Sverige har aldrig känts så stelt och kallt. Men samtidigt som jag vill härifrån mer än någonsin och känner mig så rastlös, så är det här hemma. Och är omgiven av fina människor, och att säga hejdå kommer att vara det jobbigaste någonsin. Men det här är vad jag vill! No more comfortzone, no more shyness. Det här gör jag för min skull. Är evigt tacksam för att mina föräldrar ger mig den här chansen, och är så himla glad att jag har vänner som tror på mig för ibland gör jag det nog inte tillräckligt själv. Men ändring på det! Så, oavsett hur det här går - oavsett om jag kommer hem i oktober eller när året faktiskt är slut så har jag försökt och vågat. Och jag har tagit chansen, som verkligen är once in a lifetime. Och oavsett så är jag faktiskt riktigt stolt över mig själv. 
Är så väldigt taggad! Lite personligt inlägg, men om det inte är det bloggen är till för så vet jag faktiskt inte.