Hallå! Har fortfarande inte hört något om värdamilj eller något överhuvudtaget för den delen, men tänker vara optimistisk och det är ju faktiskt inte det enda jag har kvar innan USA. Har för någon vecka sedan börjat med min visumansökan, vilket på flera sätt är precis lika krångligt som man kan tänka sig och på andra sätt inte är så svårt alls(mest pga Explorius lathundar till allt som har med visumet att göra,hehe). Jag har hittills genomfört DS-106(tror jag den heter, det är iallafall den delen som görs över datorn) och registrerat mig för att boka en tid på ambassaden. DS-106 var inte särskilt svårt alls, och igen är detta helt Explorius förtjänst genom lathunden. Det var verkligen världens konstigaste frågor som man fick svara på, typ "Har du mördat någon?" eller "Planerar du att genomföra ett terroristdåd i staterna?". Kändes väldigt löjligt och väldigt roligt på samma gång, haha. Ambassadtidsbokningen gick inget vidare, för kortet jag skulle betala med inte stöddes eller godkändes eller vad det nu var. Så får vänta lite till med det! Har dragit på detta med visum så sjukt länge för att det kändes så himla jobbigt, men nu är det iallafall på gång. 
 
Annars så var Bråvalla alldeles sjukt grymt, men om jag var trött innan så har jag tagit det till en hel ny nivå nu. Jobbade på dag 1 och sov knappt något förrän på söndagen, plus gjorde min förkylning värre. MEN DET VAR VÄRT DET! Mina absoluta favoriter var The Hives, Bastille(jag var på storbildsskärm samt väldigt långt fram heheh), Imagine Dragons, Passenger, Veronica Maggio(ft Håkan Hellström) och Daniel Adams-Ray. Har skriksjungit halsen av mig, blivit halvt ihjälklämd i helt sinnesjukt trånga folkmassor(att vara nära scenen på Kanye West var antagligen nära livsfarligt) och dansat i regnet. Så himla nöjd, redan taggad till nästa år!
Sen dess har jag jobbat, inte fått överdrivet mycket sömn och haft det bra. Bara en jobbvecka kvar tills jag och min familj drar till Turkiet!
Glada trots trång folkmassa
Imagine Dragons!
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej