Hej! Från och med igår räknar jag ner min sista månad i Sverige. Den här veckan spenderas med mamma och min syster i Smögen, och igår var vi på Liseberg. Helix var grym! Annars har en till utbytesvän hunnit åka iväg tidigare idag. Känns fortfarande helt overkligt, haha! 
Hallå! Har precis varit på ambassaden för att fixa med visumet. Gick upp vid 5 imorse och åkte hemifrån vid ca 6. Är alltså helt utmattad nu då jag har haft ca 0 sovmornar på hela sommarlovet, haha. Var iallafall vid ambassaden vid 8 ungefär och ställde mig i kön, som redan då var ganska lång. Stod i kö utomhus i iallafall 1-1,5 h, svartklädd och i strålande sol vilket blev otroligt varmt. Annars var det inte så mycket krångel alls, fick visa upp passet och mina skosulor innan jag gick in i vakthuset för att gå igenom en såndär "tull" som finns på flygplatser och lämna ifrån mig telefonen.
Väl där inne satt man mest och väntade, tills numret på ens nummerlapp ropades upp och man fick gå fram och lämna alla papper. Efter det fick man vänta lite till, och sen lämna sina fingeravtryck. Sen väntade man ännu mer, och sen hade de en liten intervju med frågor som t.ex "How does your host family seem?"  och "How many students are attending your High School?". Sedan var Visumet godkänt! Var klar Straxt innan elva, så var där nästan 3 timmar. 
Obligatoriska Ambassaden bilden hehe


Hej! Kom hem från Turkiet igår, var helt utmattad efter en hel dag av resande. Kom hem på kvällen och spenderade timmarna innan jag somnade med att packa upp. Idag åkte jag, mamma och Emma iväg till en badplats utanför stan och badade! 
Turkiet var iallafall en helt underbar resa på alla möjliga sätt. Vi gjorde knappt någonting förutom att sola, ligga och läsa och bada och det var precis vad jag behövde efter dyra veckor av jobb. Den blev ännu bättre eftersom jag fick min värdfamilj och även fick kontakt med min värdfamilj trots ostabil Wi-Fi connection. Var i något slags lyckorus, haha. Fick även ett avresedatum, 26e Augusti, och hittade flera andra som ska på samma Soft Landing Camp i New York som jag vilket är jättekul! Blev om ens möjligt ännu mer taggad, haha. 
Har som sagt mejlkontakt med familjen, och de skrev även att jag kunde hitta dem på Facebook och adda dem där, vilket jag självklart gjorde ganska direkt haha. Hade dock hittat dem på Facebook redan första dagen bara för att typ kolla lite, men då hade de ju inte ens hunnit se mitt mejl. Just nu är jag jättetaggad och glad men lite panikslagen och ledsen på samma gång. Ångrar inte på något sätt att jag valde att åka, men börjar få lite panik pga alla saker som måste fixas och ledsen eftersom jag måste lämna alla mina väldigt otroligt fina vänner plus den bästa killen någonsin. Känslorna varierar, men mest av allt är jag bara så himla taggad.
Imorgon åker jag ner/upp(föddes helt utan lokalsinne) till Amerikanska Ambassaden för att fixa med visum. Ska gå upp rövtidigt verkligen, har planerat att sitta i bilen vid 6 ungefär då jag har tid vid 9 och det tar ca 2 h att komma upp och så lär det ju också vara kö. Ska iallafall bli skönt att få det överstökat, så att jag kan börja tänka på packning osv! 
Utsikten från vår balkong!
Framför ruiner i Side
Side var väldigt fint, men fullt av väldigt envisa försäljare eller liknande haha