Hej!
Under veckan så har jag passerat både 3 månader och 100 dagar i USA. Känns lite sjukt, både mer och mindre på samma gång. I veckan så har det inte hänt så jättemycket kul, har mest flytit på som vanligt med brottning efter skolan. Vi hade alfa-weight-INS med body fat percentage och sånt i måndags, vilket var sådär efter månader av skräpmat haha. Annars så har vintersporterna dragit igång på skolan, och vi hade en assembly tisdag eller måndag för att fira. Jag deltog för första gången(ej frivilligt) i en av lekarna som var en basketlek inför hela skolan. 
Fredag så skippade jag och Dana träningen(hehe) eftersom jag varit förkyld hela veckan och var helt slut och hon helt enkelt var less på att springa massa sprintar. Vi åkte hem och tog det lugnt ett tag innan vi åkte med min värdmamma för att kolla på en lokal musikal som min värdpappa och värdsyster var med i. Den var faktiskt ganska bra, och det var kul. En norsk och en svensk utbytesstudent från en närliggande stad var också med i den så vi träffade och pratade lite med dom också. Efter åkte vi hem, vid ca 11 och låg och snackade skit till typ 1. 
Lördag vaknade jag och Dana vid typ tio(blev väckta) och efter det åkte vi och min värdmamma och värdsyster till en craftshow som de hade på High School med massa hemmagjorda saker i stånd. Hittade en hel del coola grejer faktiskt! Vi spenderade några timmar där, åkte sen till en second hand store där jag faktiskt hittade grejer(!!) och åkte sen hem. Efter typ en timme bar det av igen till the Victorian Sleighbell Parade som hölls downtown. Hela staden hade samlats för att se den och var ganska häftigt med en stor gran som tändes i slutet. Efter det gick jag, Dana och Izak och såg The Mockingjay, som ägde. 
Idag ska jag inte göra så mycket alls förhoppningsvis. Ska försöka skicka iväg min familjs julklappar, annars händer inget spännande.
Dana, Connor, Connor and me på spanskan 


Teatern där musikalen var
Del av craftshow 
Trötta


Nya bilder från New York som fina Stina lade upp på Facebook

Kommentera

Publiceras ej