Hej igen! Nu har jag inte skrivit något på ett bra tag och fått höra det från båda vänner och familj, så nu tar jag tag i det! Jättegulligt att ni faktiskt fortfarande tittar in. Jag lever iallafall! Har haft två långa veckor i skolan med plugg, träningar och inte mycket tid över. Om jag ska vara helt ärligt så kommer jag vid det här laget knappt ihåg vad jag gjort sen sist haha, men ska försöka summera lite.
Sen sist har jag:

* Haft mardrömsträningar som innehållit 30 min trappträning vid poolen(där det är varmt), drillar, sprintar, sprintar med objekt hållandes över huvudet och brottning i en och samma träning. 
* Sett ut filmen The Godfather i film study och haft ca 3 prov om den.
* Läst ut Great Gatsby i engelskan och haft otaliga inlämningar om den.
* Kollat på en del basketmatcher varav killarna förlorat alla matcher och tjejerna vunnit de flesta av sina(go girlpower)
* Köpt och slagit in julklappar
* Klätt en gran
* Spenderat en helg med min värdfamilj
* Tagit lov för 2 veckor
 
Inga gingantiska höjdpunkter här direkt men har gått snabbt och har haft något att göra nästan hela tiden. Har haft lov i 3 veckodagar nu och har inte åstadkommit så jättemycket. Har kollat på Scrubs, läst, umgåtts med värdfamiljen då min ena värdsyster är hemma från college. Igår var jag på filmkväll hos Izak och spelade Mario Kart, såg Carrie och Bad Grandpa(haha). Har också hunnit ha skypesamtal med min familj, vilket var jättelängesen och det var väldigt härligt. Fick se farmor och farfar i samma veva också, vilket var mysigt. Ledsamt att inte kunna vara där och fira jul, men är inte i julstämning vilket jag tror hjälper mig väldigt mycket. 
Jag ska fira jul genom att idag äta middag med vfamiljen och min vmammas mamma och moster. Imorgon ska paket öppnas och kvällen spenderas med vmammas sida av släkten med julklappslekar och chili. Dagen efter imorgon vi umgås med min vpappas sida av familjen. Sedan är julen slut för vår del. 
Dana, Sofia, Jag, Emelie, Andrew under engelskan
Matchade
Utbytesstudent träff med julklappslekar, vann en mugg som ändrar färg!
Favoriter
Lite ont efter träningen 
Trångt i bilen

Klädde granen
Spel!
Granen som sattes upp under Selighbell Parade. Ville ladda upp bilder från paraden men internet samarbetade inte så det blev inget.
 
Vill avsluta med ett GOD JUL till alla där hemma. Är inte det lättaste att hålla kontakten regelbundet och försöka leva lite här borta med, men jag hoppas att ni alla vet att jag älskar er, jag saknar er och jag tänker på er! Ha en jättefin jul med massa god julmat(setiöst, njut av köttbullarna) och härlig stämning. 
Hallå!
Har inget kul att skriva egentligen men kände att slänga in ett liten inlägg. Veckan har gått fort. Måndag var en vanlig dag, skoldagen flöt på. På träningen hade vi wrestle offs för de som ville vara med på meetet som var idag. De första tjejer deltog dock inte pga skulle vara en killturnering så jag och Rebekka bestämde oss för att gå ner till skolans pool och springa där. SKITSVETTIGT! Men var skönt.
Igår, tisdag, var ytterligare en vanlig dag.  Bakade bröd i cooking och började kolla på The Godfather i film study. Träningen var lätt utan sprintar eller något spring alls, bara så kallad "live Wrestling" dvs Wrestling som det vore i en match. Brottas med en tjej som heter Marie och brottades förra året, så förlorar. MEN I put up a good fight så alltid nått. 
Idag så har det varit en vanlig dag igen, inte mycket kul har hänt. Efter skolan spenderade jag minst en halvtimme hos post kontoret och höll på och försökte skicka hem mina julklappar till min familj, OCH GUD SÅ KRÅNGLIGT. Och dyrt. Tog hur lång tid som helst, men nu är de iallafall påväg så är nöjd. Efter det åkte jag hem och har tagit det lugnt, ingen träning idag pga meet. Ganska skönt. 
Oliver la sig på mig i soffan och myste. Han är liiite för stor för sånt, men mysigt ändå.
Han ändrade position hela tiden och slutade upp med mitt ansikte mosat in i soffkudden.
Danas snap från i helgen
Mer snap
Hej!
Under veckan så har jag passerat både 3 månader och 100 dagar i USA. Känns lite sjukt, både mer och mindre på samma gång. I veckan så har det inte hänt så jättemycket kul, har mest flytit på som vanligt med brottning efter skolan. Vi hade alfa-weight-INS med body fat percentage och sånt i måndags, vilket var sådär efter månader av skräpmat haha. Annars så har vintersporterna dragit igång på skolan, och vi hade en assembly tisdag eller måndag för att fira. Jag deltog för första gången(ej frivilligt) i en av lekarna som var en basketlek inför hela skolan. 
Fredag så skippade jag och Dana träningen(hehe) eftersom jag varit förkyld hela veckan och var helt slut och hon helt enkelt var less på att springa massa sprintar. Vi åkte hem och tog det lugnt ett tag innan vi åkte med min värdmamma för att kolla på en lokal musikal som min värdpappa och värdsyster var med i. Den var faktiskt ganska bra, och det var kul. En norsk och en svensk utbytesstudent från en närliggande stad var också med i den så vi träffade och pratade lite med dom också. Efter åkte vi hem, vid ca 11 och låg och snackade skit till typ 1. 
Lördag vaknade jag och Dana vid typ tio(blev väckta) och efter det åkte vi och min värdmamma och värdsyster till en craftshow som de hade på High School med massa hemmagjorda saker i stånd. Hittade en hel del coola grejer faktiskt! Vi spenderade några timmar där, åkte sen till en second hand store där jag faktiskt hittade grejer(!!) och åkte sen hem. Efter typ en timme bar det av igen till the Victorian Sleighbell Parade som hölls downtown. Hela staden hade samlats för att se den och var ganska häftigt med en stor gran som tändes i slutet. Efter det gick jag, Dana och Izak och såg The Mockingjay, som ägde. 
Idag ska jag inte göra så mycket alls förhoppningsvis. Ska försöka skicka iväg min familjs julklappar, annars händer inget spännande.
Dana, Connor, Connor and me på spanskan 


Teatern där musikalen var
Del av craftshow 
Trötta


Nya bilder från New York som fina Stina lade upp på Facebook