Hej!
12 dagar kvar idag bara! Om jag nu räknar rätt, haha. Träffar kompisar och umgås med min pojkvän och tiden bara försvinner vilket är både bra och dåligt. Skulle mer än gärna bara dra ut på alla hejdån som måste sägas men känner också att det är lite dags att åka nu. Speciellt eftersom "min" skola idag började igen, vilket innebär att många av mina vänner började skolan. Resten börjar på måndag, och då får jag en vecka att glida runt och förbereda och göra allt möjligt. Känns ju lite surt att jag kanske inte hinner träffa alla lika mycket som jag skulle vilja sådär sista veckan, men är ju inte så mycket att göra något åt.

Igår hade jag en jättebra dag som började med en fika med tjejerna.

Sen träffade jag min pojkvän och vi gick och såg Harry Potter the exhibition vilket verkligen var på tiden med tanke på att det varit i Norrköping hur länge som helst. Det var iallafall jättecoolt, med kläder som skådespelarna haft på sig och massa rekvisita. 
Dobby <3333

Idag ska jag bland annat provpacka "på riktigt" för första gången, då ska alltså ALLT vara med och jag är inte alls optimistisk att vi ska klara oss under 23 kilo. Men, sånt som märks!
Kommentera

Publiceras ej