Hej! Sååå det här har ju varit två fullspäckade dagar minst sagt. Så lär det också forsätta hela helgen, men det är nog bara bra så att jag inte hinner bli så nervös/ledsen. 
 
Igår så "började" jag med att träffa tjejerna runt elva-tolv för att luncha, passade på när dom slutade så tidigt! Vi(mest Elin) lagade spagetti och bacon med vitlökssås, och sen hade dom tagit med sig glass+4 chokladbollar från skolans kafeteria(måste vara de godaste någonsin). Efter det skyndade jag in till stan för hade bland annat klipptid. Efter det träffade jag min fina vän Mickis för sista gången innan jag åker. Vi hade en världens tjejkväll med ansiktsmasker och idol. Kommer sakna henne.
Haha inte den snyggaste bilden någonsin kanske 
 
Idag så har jag och pappa varit på banken, köpt en bok till resan och köpt en massa grejer till imorgon till en liten grillkväll jag ska ha med de flesta tjejerna i (f.d antar jag) klassen!
Växlade också pengar till dollar som faktiskt är mycket snyggare än svenska pengar 

Efter det så SKYPADE JAG MED MIN VÄRDFAMILJ! Eller ja, iallafall min värdmamma och mina värdsystrar. Var så nervös att jag höll på att bryta ihop haha, men det gick faktiskt rätt så bra. De var precis lika trevliga och härliga som de verkat via mejl och facebook. Vi pratade i ca 40 minuter om lite allt möjligt, jag glömde såklart allt jag någonsin undrat över men jag har ju trots allt ett helt år på mig att fråga sen. De gav mig en house-tour och visade mig mitt nymålade rum som är lila(yay!!!!) och fint. De märkte garanterat att jag var nervös då jag skrattade ca hela tiden i brist på annat sätt att kommunicera, men jag hoppas att jag verkade helt okej iallafall!
Sedan träffade jag en av mina bästa vänner Jessica för sista gången på 10 månader, och vi tog en fika och pratade och skrattade. Kändes heelt overkligt att säga hejdå, har inte alls sjunkit in än. 
 
Fick också min flygbiljett till New York idag! Det betyder alltså att det bara är 5(!!!!!!!!) dagar kvar tills vi flyger iväg. Känns som att det nyss var en månad kvar, haha.

2 kommentarer

Sara - Tokyo

22 Aug 2014 10:15

Sv: Ja jag såg det :D Väldigt många som ska till USA har jag märkt nu haha! Jo jag ska på utbyte till Japan om tre veckor! Så sjukt pepp!

Sara - Tokyo

22 Aug 2014 10:42

Sv: Sen är det ju också ett väldigt stort land xD Men otroligt häftigt att åka dit! Åh vad glad jag blir :D

Kommentera

Publiceras ej