Hej! Är jättetrött och ska precis sova, men idag vid ca 16.30 så mötte jag värdfamiljen vid flygplatsen! Allt har gått jättebra hittills, vi stannade på vägen hit och kollade på Lake Michigan vars kust Manistee ligger vid. Vi åt på restaurang, och sen åkte vi hem och jag fick en tour of the house. Efter det har jag packat upp, familjen har fått sina presenter(som de verkade tycka om) och vi har kollat the Big Bang Theory. 

Har inte frågat ifall jag får lägga upp bilder på familjen än, så lägger upp på 1. Skylten på dörren till mitt rum och 2. Skylten de hade på flygplatsen!

Är dödstrött och ska sova nu, men kan nog skriva lite mer detaljerat + ladda upp bilder från kameran från New York imorgon eller något beroende på vad vi ska göra!
Hej! Slänger in ett snabbt inlägg för att skjuta ännu lite mer på att packa väskan, haha. Idag har vi varit på Six Flags - en jättestor och häftig nöjespark för er som kanske inte vet. Åkte Kingda Ka(världens högsta bergochdalbana) och Green Lantern(man stod alltså upp på denna) bland annat. Det var jättekul verkligen och nu är jag helt utmattad. Nu har jag egentligen some packing to do eftersom jag flyger till värdfamiljen imorgon, men har ingen ork alls till det. Ska bli jätteskönt att komma dit faktiskt, att få packa upp och känna sig lite hemma här borta på andra sidan jordklotet. 

Kingda Ka! Frihetsgudinnan får alltså plats under den, det är jättehögt 
Vi bestämde oss för att åka en vattenkarusell det sista vi gjorde, vi var dyngsura hela vägen hem 

Hör av mig när jag kommit fram så fort jag kan! 


Hallå! 
Har idag haft världens shoppingdag i New York idag! Började med att åka upp i Rockefeller center, "Top of the rock". Det var verkligen jättefint och man såg hela central park och empire state building. Efter det var vi inne i den gigantiska M&M butiken där dom gav ut en handfull gratis M&M=bästa butiken någonsin. Sen åt vi på Oliver Garden, och sen hade vi helt plötsligt bara 4 timmar kvar av dagen och drog igenom Forever 21, American Eagle, MAC, footlocker och sen letade vi i typ en havltimme efter Victorias Secret som inte alls låg i närheten av Times Square där vi var annars. Men amerikaner är verkligen supertrevliga så det var inte alls jobbigt att gå fram och fråga om vägen. Fick med mig en stickad tröja från forever 21, en collegetröja från American Eagle, 2 st BHar + 1 bodybutter från VS och en 1<3NY tröja! Har också köpt cupcakes med Louise! Nu har vi precis haft ett möte och fått våra flygtider och shuttletider, åker från hotellet kl 9 den 30onde och flyger sen vid 11.55. Ska mellanlanda i Chicago helt själv ser det ut som nu, vilket är jätteläskigt. Imorgon ska vi iallafall till Six Flags och åka världens högsta bergochdalbana! Är jättetaggad.
Central park från Top of the Rock
Group pic
Jag, Sofie, Anna 

Våra cupcakes <33