Hej!

Insåg precis att det är Explorius avresemöte om typ exakt en månad. Gud, vad snabbt tiden går! Samma dag åker jag även till Polen med mamma och min lillasyster. Bra planering där, känner jag. Nej men, jag är himla taggad! Ska bli kul att träffa andra utbytesstudenter också, missade ju träffen som några hade i Stockholm. Borde ju egentligen finnas några mer i Norrköping-Linköping-Söderköping området, men har inte riktigt koll på det faktiskt. Vi får se hur det blir helt enkelt! Jag har iallafall redan börjat skriva ner frågor till avresemötet, så att jag inte glömmer bort dom när jag väl är där haha. 
Mötet ska iallafall vara typ MINST 4 timmar långt, och de ska proppa oss fulla med information om allt möjligt. Det är väll bara bra antar jag, speciellt eftersom jag missade 3 av 4 get ready möten. Gick bara på det där dom gick igenom skyldigheter och rättigheter. Men det är ju alltid något, och jag har ju iallafall liiiite koll.
 
Annars händer väll inte så mycket på USA-fronten. Kollar in på CETUSAs hemsida lite då och då för att se om min profil skulle komma tillbaka typ, men hittils har det inte hänt som tur är. Övrig update är väll att jag som vanligt har haft megamycket i skolan, trots att vi precis hade lov. Känns verkligen inte som det, faktiskt. Hade fysikprov första dagen och sedan ett till i torsdags. Det gick inte alls bra, så det blev en deppvecka med mycket onyttigheter samt tröstträning. Kom också precis på att jag har en spanskainlämning idag, så kanske ska passa på att skriva klart den. Hela skolan hade nämligen ledigt idag för att på något sätt jobba för att samla in pengar till ett välgörenhetsprojekt som samhällsettorna har startat, K.R.A.M. Vi samlade alltså in pengar till ett läger i Irland som heter Barretstown, dit cancersjuka barn från hela världen kan åka för att rida, klättra, simma och göra andra saker som de annars inte kan. Så är det ju också ett slags sätt för dem att prata med andra som är i samma sits och känner samma känslor!
Fick lust att skriva av mig lite, så blev lite text. Sorry!
Explorius, Resa, USA, Utbytesstudent, Utbytesår,

1 kommentarer

Amanda M

27 Apr 2014 22:33

Hej! Ja kör jättegärna på ett länkbyte!
Så spännande, vi kanske ses på avresemötet då, jag ska också dit den 25e :)

Kommentera

Publiceras ej