Hej!

Jag såg ett tips på en utbytesblogg att göra typ en bucketlist som man kan kryssa av saker på under årets gång. Det gör att man kanske tar mer egna intiativ till att göra saker, men också att man planerar och bokar in mer saker under året. Jag började skissa på en, och insåg snabbt att en stor det handlade om mat haha. MEN här är den iallafall, min lilla början på en bucketlist:
 
- Äta på cheesecake factory! Har nämnt det i bloggen tidigare och säger det igen, det är typ mitt mål i livet.
- Äta på IHOP! Återigen, mitt mål med livet i princip. 
- Äta på ett såntdär hamburgerhak som är riktigt amerikansk! 
- Handla på ett ''äkta'' amerikanskt VS. 
- Se Hawaii. Paradise on earth.
- Testa tre olika sporter - ett per trimester. 
- Prova massor med promdresses!
- Bara ta massor med roliga classes.
- Gå all in på halloween, spirit week och liknande.
- Gå på ett riktigt helamerikanskt footballgame.
- Äta på dunkin donuts. Återgår till mat, hehe.
- Äta RIKTIGA amerikanska pannkakor. Lite mer mat. Varför åka till USA om inte för att äta all god mat?? 
 
Det här är min lilla bucketlist hittills! Hoppas på att kunna kryssa av alla punkter en efter en. 
Hej!

Insåg precis att det är Explorius avresemöte om typ exakt en månad. Gud, vad snabbt tiden går! Samma dag åker jag även till Polen med mamma och min lillasyster. Bra planering där, känner jag. Nej men, jag är himla taggad! Ska bli kul att träffa andra utbytesstudenter också, missade ju träffen som några hade i Stockholm. Borde ju egentligen finnas några mer i Norrköping-Linköping-Söderköping området, men har inte riktigt koll på det faktiskt. Vi får se hur det blir helt enkelt! Jag har iallafall redan börjat skriva ner frågor till avresemötet, så att jag inte glömmer bort dom när jag väl är där haha. 
Mötet ska iallafall vara typ MINST 4 timmar långt, och de ska proppa oss fulla med information om allt möjligt. Det är väll bara bra antar jag, speciellt eftersom jag missade 3 av 4 get ready möten. Gick bara på det där dom gick igenom skyldigheter och rättigheter. Men det är ju alltid något, och jag har ju iallafall liiiite koll.
 
Annars händer väll inte så mycket på USA-fronten. Kollar in på CETUSAs hemsida lite då och då för att se om min profil skulle komma tillbaka typ, men hittils har det inte hänt som tur är. Övrig update är väll att jag som vanligt har haft megamycket i skolan, trots att vi precis hade lov. Känns verkligen inte som det, faktiskt. Hade fysikprov första dagen och sedan ett till i torsdags. Det gick inte alls bra, så det blev en deppvecka med mycket onyttigheter samt tröstträning. Kom också precis på att jag har en spanskainlämning idag, så kanske ska passa på att skriva klart den. Hela skolan hade nämligen ledigt idag för att på något sätt jobba för att samla in pengar till ett välgörenhetsprojekt som samhällsettorna har startat, K.R.A.M. Vi samlade alltså in pengar till ett läger i Irland som heter Barretstown, dit cancersjuka barn från hela världen kan åka för att rida, klättra, simma och göra andra saker som de annars inte kan. Så är det ju också ett slags sätt för dem att prata med andra som är i samma sits och känner samma känslor!
Fick lust att skriva av mig lite, så blev lite text. Sorry!
Explorius, Resa, USA, Utbytesstudent, Utbytesår,
Nja. Kul grej: Idag efter en tråkig föreläsning om källkritik så ringde ett 08-nummer! Jag tänkte: shit!!! This is it, det händer äntligen. Svarar och låter gladast i världen, och så är det en försäljare som ringer och söker pappa. Okej, det var faktiskt inte kul alls. Har gått runt och haft värsta känslan att jag ska få värdfamilj? Vet inte om det bara är  önsketänkande blandat med otålighet kanske, haha. Två(!!) av mina vänner har fått sin värdfamilj DENNA VECKA. Är väldigt avundsjuk, haha. Men är självklart jätteglad för deras skull! En kille i min klass ska till Australien, och har kommit i kontakt med sin värdpappa som tydligen gillar att jaga precis som han. Han åker med Rotary så han var redan placerad i Perth. Min kompis i min spanskagrupp fick sin värdfamilj igår också! Hon ska till Michigan(utbyteshögkvarteret verkar det som), och bo i en familj med mamma, pappa och tre(tror jag) värdsyskon. Så himla underbart! Hon bara skuttade fram och berättade, man bara kände glädjen! 
Längtar!
Explorius, Resa, USA, Utbytesår,